Overnachten

Op deze pagina kunt u allerlei informatie vinden over de overnachtingsmogelijkheden op de camping

/

Familiecamping

Familiecamping de Woordhoeve is een kleine familiecamping aan de rand van het pittoreske dorp Groede. De camping ligt op slechts enkele kilometers van de Zeeuwse kust met z'n schone en ruime zandstranden en vlakbij het natuurgebied Waterdunen, waar eb en vloed de natuurontwikkeling bepalen en waar vooral in het voorjaar grote aantallen kustvogels te zien zijn.

Overnachtingsmogelijkheden

Camping de Woordhoeve biedt ruimte aan zowel seizoen- als toeristische kampeerders. Er is ook de mogelijkheid om een stacaravan of een huisje te huren. 

U kunt kiezen om echt te kamperen en met uw tent, vouwwagen, camper of caravan op de camping te staan. Of u kunt kiezen voor het huren van een huisje of een stacaravan terwijl u toch het campinggevoel heeft.
Alleen met wat meer comfort.

Kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen op onze camping zijn aan 3 zijden voorzien van een haag. Indien u bij ons een kampeerplaats huurt kunt u gratis gebruik maken van de centrale douches en basisgebruik wifi. Bijna al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van 4 Ampère stroom. Bij een aantal plaatsen zijn ook aansluitingen voor 10 Ampère stroom beschikbaar.

Meer info
Kampeerplaatsen

Huisjes

(voor maximaal 2 à 3 personen)

Deze huisjes worden verhuurd aan maximaal 2 à 3 personen en bevinden zich centraal op de camping, waardoor u met wat meer comfort toch het echte campinggevoel kunt ervaren.

Meer info

Stacaravans

(voor maximaal 4 personen)

De stacaravans worden verhuurd aan maximaal 4 personen. Met wat extra comfort ervaart u ook in een stacaravan het echte campinggevoel.

Meer Info
Dagen per jaar open
Meter naar dorpscentrum
Meter naar het strand
Zonuren per jaar (gemiddeld)
Interesse om iets te huren? Neem contact met ons op!